Toont alle 24 resultaten

WC en sanitair onderhoud

Toiletten en sanitair schoonmaken is geen eenvoudige taak. Hiervoor zijn meerdere onderhoudsproducten nodig met verschillende acties. In deze categorie vindt u producten die geschikt zijn voor het onderhoud van toiletten en urinoirs, maar ook voor de reiniging van sanitair en sanitair meubilair.

14,46 htva

Tork toiletbrilreiniger stelt bezoekers gerust en zorgt voor extra comfort. Voor één extra schone zitting met een enkele dosis toiletbrilreiniger op een stukje papier hygiënisch. Geschikt voor Tork mini-dispensers voor vloeibare zeep, gecertificeerd eenvoudig in gebruik.   Réf: 1805

56,20 htva

Superieure kwaliteit roestvrijstalen toiletrolhouder maakt de locatie van 3 toiletpapierrollen mogelijk. Bevestiging aan de muur is eenvoudig dankzij de meegeleverde beugel. Deze rolhouder heeft een antislip onderkant zodat hij goed op zijn plek blijft staan als hij niet aan de muur hangt. Ref: 6331

13,64 htva

GREEN'R SANIT Sanitairreiniger voor het ecologisch wassen van al uw oppervlakken in contact met water en de garantie van een onberispelijk resultaat.

4,4316,90 htva

Krachtige ontkalker voor vloeren en oppervlakken. Poltech 4D maakt desinfectie en ontgeuring van gebouwen mogelijk. Ref: 0025, 0071

3,50 htva

Deze door Ecocert Greenlife gecertificeerde toiletgel reinigt, ontkalkt en ontgeurt toiletpotten en laat een frisse en aangename geur achter. Ons product, samengesteld uit meer dan 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, garandeert een optimale ontkalkingseffectiviteit, getest en goedgekeurd door een onafhankelijk laboratorium (test beschikbaar op aanvraag). Geur zonder allergeen*. Veilig voor septic tanks. * zonder labelbaar allergeen volgens de geldende regelgeving.

2,8912,50 htva

Sani Clean is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de strengste eisen van professionals op het gebied van sanitaire hygiëne. Krachtige ontkalker, lost aanslag in toiletten op en verwijdert zeepsporen en alle kalksteen die door de watercirculatie wordt afgezet.

-12%
49,50 htva

De CJ-1005 zeepdispenser is ideaal voor gebruik met hydroalcoholische gel dankzij de anti-druppelpomp die het doseren van vloeibare producten zoals desinfectiemiddel mogelijk maakt. Ref: 11706

4,5012,10 htva

Grilo Green universele en professionele zuurreiniger met een aangename geur, ontworpen voor een betere reiniging en ontkalking van horizontale oppervlakken. 1L / 5L Ref: 11471, 11470

16,53 htva

Krachtige geurvernietigende reiniger en biotechnologische ontkalker voor urinoirs, douchegoten, toiletreservoirs etc.

82,50 htva

Ideale barrière tegen vuil en obstakels. Het urinoir blijft fris dankzij de ingebouwde deodorant.

4,50 htva

Ideale barrière tegen vuil en obstakels. Het urinoir blijft fris dankzij de ingebouwde deodorant. Urinoirroosters zijn ideaal voor gebruik in openbare toiletten, zoals restaurants, bars, pubs en cafés. Het is essentieel om u te helpen bij het handhaven van een hygiënische omgeving voor uw klanten en medewerkers.

6,50 htva

Ideale barrière tegen vuil en obstakels. Het urinoir blijft fris dankzij de ingebouwde deodorant.

2,20 htva

Zwarte vierkante pot toilet trim.

3,7217,36 htva

Dagelijkse ontkalkingsreiniger, sterk geparfumeerd, Ecolabel, voor de sanitaire omgeving: toiletten, douches, vloeren,... Neutraliseert slechte geuren en laat een zeer frisse en aangename dennengeur achter. Product goedgekeurd voor contact met voedsel.

3,06 htva

Ontkalkingsgel voor toiletpotten voor dagelijks en preventief gebruik. Reinigt, ontkalkt en ontgeurt. Bevat organisch zuur. Veilig voor septic tanks. Dennengeur. Product goedgekeurd voor contact met voedsel.

2,99 htva

Gebruiksklare ontkalkingsreiniger ontworpen voor de dagelijkse reiniging en onderhoud van sanitaire units. Dennengeur. Product goedgekeurd voor contact met voedsel.

4,0111,98 htva

Gebruiksklare ontkalkingsreiniger ontworpen voor de dagelijkse reiniging en onderhoud van sanitaire units. Dennengeur. Product goedgekeurd voor contact met voedsel.

9,50 htva

SANET BR75 1L antikalk sanitairreiniger verwijdert roest en kalkkristallen

49,59 htva

Superieure roestvrijstalen toiletborstelhouderset. Voorzien van een speciale beugel die eenvoudig aan de muur te monteren is.

51,80 htva

Een hoogwaardige roestvrijstalen toiletrolhouder maakt het plaatsen van 3 rollen toiletpapier mogelijk.