Toont alle 28 resultaten

Een schoonmaakwagen voor vereenvoudigde reiniging van uw bedrijf

De apparatuur die nodig is voor het reinigen van professionele gebouwen kan zwaar en omslachtig zijn zonder de hulp van een schoonmaakwagen. Het is niet eenvoudig om bezems, emmers, blikken en andere huishoudelijke producten van de ene ruimte naar de andere te verplaatsen. Of het nu voor uw bedrijf, een hotel, een bejaardentehuis of uw eigen huis is, wij hebben de schoonmaakwagen die uw werk gemakkelijker zal maken!

328,75 htva

Een compacte trolley die 3 ruimtes biedt: een afvalverwerkingsruimte (120L opvangbak)

388,43 htva

De 'Green Trolley 150' is een multi-service trolley, modulair en roestvrij, verfraaid in het ontwerp en in de kleuren, aanbevolen voor het reinigen van middelgrote of grote plaatsen, hij is uitgerust met twee 12 LT-emmers. van verschillende kleuren. De twee kunststof bassins rusten direct op de staanders.

279,35 htva

Multifunctionele trolley zonder pers en zonder modulaire en roestvrijstalen deksel, vernieuwd in ontwerp en kleuren, aanbevolen voor het verzamelen van afval en voor het reinigen van middelgrote en grote gebouwen. De structuur is in Rilsan®.

359,00 htva

Schoonmaakwagen met grote opbergruimte voor schoonmaakmiddelen

320,00 htva

Compacte trolley bestaande uit een grijze emmer met rood handvat 15L (vuil water) en een grijze emmer met blauw handvat 20L (schoon water)

28,90 htva

Deksel met transparante protocolhouder voor 120 L zakhouder. Compatibel met de Green Line 150 en Green Line 0 trolley.

50,70 htva

Kaakpers met aluminium handvat. Perssysteem voor tabs, pockets en moppen. Ideaal voor alle soorten vuil en oppervlakken. Ecologisch: gemaakt van polypropyleen, roestvrij, robuust en volledig recyclebaar. Ref: 5604

68,93 htva

Kaakpers met aluminium handvat + Ondersteuning voor de Green Line 150 trolley. Perssysteem voor tabs, pockets en moppen. Ideaal voor alle soorten vuil en oppervlakken. Ecologisch: gemaakt van polypropyleen, roestvrij, robuust en volledig recyclebaar.

49,90 htva

120 L plastic zak met koord, toe te voegen voor Green Line trolleys (Green 0, Green 150...) Zak voor afvalinzameling. Ideaal voor gebruik buiten normale nylon tassen voor meer discretie, gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek.

18,45 htva

Emmer met handvat. Traditionele emmer/voor karren met groene lijn. Ideaal voor traditioneel gebruik of voor rollators.

14,2218,45 htva

Emmer met handvat. Traditionele emmer. Ideaal voor traditioneel gebruik.

169,29 htva

Trolley met frame en gekleurde O-Key wringer, emmer en ø 80 mm wielen met bumpers. Eenvoudige waswagen met professionele vlakbedpers. Ideaal voor het reinigen van middelgrote en grote oppervlakken waar het nodig is om de mop te spoelen.

192,14 htva

Trolley met U-vormige dissel, frame en kleur O-Key wringer, bak en ø 80 mm wielen met bumpers. Eenvoudige waswagen met professionele vlakbedpers. Ideaal voor het reinigen van middelgrote en grote oppervlakken waar het nodig is om de mop te spoelen.

169,00 htva

2X15L dubbele waswagen met professionele bekpers. Ideaal voor het reinigen van middelgrote en grote oppervlakken waar het nodig is om de mop te spoelen.

285,00 htva

Water/stofzuiger - 1100 W - 25 liter pvc tank.

242,13 htva

STOFZUIGER NUMATIC PPR 240 RED, inclusief accessoireset.

242,13 htva

NUMATIC PPR 240 GROENE STOFZUIGER, inclusief accessoireset.

165,99 htva

Dubbele emmerwagen - 2x16 liter + pers + dweilsteun.

125,00 htva

Compacte trolley met universele pers

-18%
139,90 htva

De enige wringer die moeiteloos wringt, volautomatisch! De robotbekpers voor vloerreiniging. Waarom zou u niet voor uw gezondheid zorgen, terwijl u toch een optimale wasbeurt krijgt. De FREGOLA zorgt voor u: moeiteloos wringen, afscheid nemen van dweilen, lichamelijke inspanning vermijden die kan leiden tot spier- en skeletaandoeningen, de vloer snel laten drogen. Ref: 5651

289,26 htva

De automatische pers die alle moeite van het uitwringen van moppen of vlakmoppen vermijdt. Een geweldige bondgenoot voor het reinigen van vloeren. Vergeet traditionele handmatige hendelpersen. Moeiteloos wringt de pony volledig uit tot aan de punten. Voorkom verwondingen en verklein het risico op ongevallen en werkonderbrekingen.

555,00 htva

De NKS1LL trolley van het merk Numatic compact heeft een enkele plank en een steun voor een 100L waszak.

104,99 htva

Bodemloze pers met verstelbare rubberen rol Ø 48 mm en gelakt gevormd handvat SYSTEEM Ergonomisch bodemloos perssysteem voor tabsysteem Ideaal voor grote omgevingen en frequente reiniging dankzij de ergonomie en hoge efficiëntie van het systeem

69,90 htva

Kaakpers met aluminium handvat SYSTEEM Perssysteem voor tabbladen, zakken en moppen Ideaal voor alle soorten vuil en oppervlakken


Een gevarieerde keuze aan schoonmaakwagen

Om tijd te besparen en onnodige inspanningen te voorkomen, hebben schoonmaakploegen een zeer praktische schoonmaakwagen nodig die zowel ruim als wendbaar is. Servi-Clean biedt een complete selectie professionele schoonmaakkarren, dezelfde die we gebruiken voor ons schoonmaakbedrijf als we diensten verlenen aan onze klanten.

Profiteer van de robuustheid en wendbaarheid van een Numatic-trolley of andere merken die tot de meest gerenommeerde in de sector behoren. Onze catalogus bevat ook een reeks goedkope schoonmaakwagens met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Welk type huishoudkar heeft u nodig?

Het kiezen van een schoonmaakkar is niet altijd gemakkelijk. U moet de trolley kiezen die geschikt is voor het reinigen van de oppervlakken die u wilt reinigen. Of het nu gaat om het inzamelen van afval of het reinigen van vloeren, Servi-Clean biedt voor iedere situatie een schoonmaakwagen aan. Het gaat erom te bepalen of de kar alleen gebruikt gaat worden om kleine huishoudelijke producten te vervoeren, of dat hij meerdere handelingen moet combineren.

De keuze van de schoonmaakwagen moet dan ook gemaakt worden op basis van de behoeften. Het mag niet te klein of te omvangrijk zijn om het gebruik ervan te vergemakkelijken. Onze teams van specialisten helpen u bij het kiezen van de schoonmaakwagen die het beste bij u past. Wij bieden compacte en gemakkelijk op te bergen onderhoudskarren .

Dit zijn de kleinere modellen of de opvouwbare versies die ideaal zijn als je niet al te veel schoonmaakspullen hebt om mee te slepen. We bieden ook grotere modellen aan die ontworpen zijn om het transport van zware ladingen te vergemakkelijken, zoals volle en grote vuilniszakken, emmers gevuld met water (sommige referenties zijn uitgerust met twee emmers van 17 L), of zware blikken wasmiddel. Deze karren zijn allemaal voorzien van wielen waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn.

De beste merken schoonmaakwagens, een garantie voor kwaliteit

Om het dagelijks onderhoud van oppervlakken en vloeren vlekkeloos te laten verlopen, selecteert Servi-clean voor u merken die garant staan voor een superieure productiekwaliteit voor uw schoonmaakwagens. De merken die we voeren, zoals Vileda, ICA, Rubbermaid, Azurdi, hebben de reputatie schoonmaakkarren te maken die zeer goed bestand zijn tegen de elementen en ook gemakkelijk schoon te maken zijn.

Al onze modellen zijn ontworpen met een metalen structuur of stevig plastic, en zijn zeer goed bestand tegen schokken en de tand des tijds!