Toont alle 11 resultaten

Sanitair & WC-accessoires

Voor het comfort en het onderhoud van uw sanitair en toiletten, ontdek onze selectie accessoires tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Deze accessoires voor sanitair en wc’s combineren functionaliteit met design en vinden gemakkelijk hun plaats in uw huis!

56,20 htva

Superieure kwaliteit roestvrijstalen toiletrolhouder maakt de locatie van 3 toiletpapierrollen mogelijk. Bevestiging aan de muur is eenvoudig dankzij de meegeleverde beugel. Deze rolhouder heeft een antislip onderkant zodat hij goed op zijn plek blijft staan als hij niet aan de muur hangt. Ref: 6331

-12%
49,50 htva

De CJ-1005 zeepdispenser is ideaal voor gebruik met hydroalcoholische gel dankzij de anti-druppelpomp die het doseren van vloeibare producten zoals desinfectiemiddel mogelijk maakt. Ref: 11706

2,20 htva

Zwarte vierkante pot toilet trim.

110,00 htva

De Tork Mini Jumbo Toiletrol Dispenser uit de Elevation-reeks is ideaal voor toiletruimtes met gemiddeld tot druk verkeer waar efficiëntie en kostenreductie een prioriteit zijn.

51,71 htva

De Tork Twin Mid-Size toiletroldispenser uit de Elevation-reeks is ideaal voor toiletruimtes met gemiddeld tot intensief gebruik waar klanttevredenheid belangrijk is. Het zorgt voor een hoge efficiëntie en dat bezoekers nooit zonder papier komen te zitten, omdat het tot zes keer meer papier kan bevatten dan twee rollen traditioneel toiletpapier.

49,59 htva

Superieure roestvrijstalen toiletborstelhouderset. Voorzien van een speciale beugel die eenvoudig aan de muur te monteren is.

51,80 htva

Een hoogwaardige roestvrijstalen toiletrolhouder maakt het plaatsen van 3 rollen toiletpapier mogelijk.